We Delete your problems.

Case: Delete

Delete on yksi johtavista Pohjoismaissa toimivista kokonaisvaltaisista ympäristöpalvelujen tarjoajista. Konserni tarjoaa asiakkaidensa liiketoiminnan kannalta kriittisiä palveluita, jotka vaativat erityisosaamista ja erikoislaitteita kolmella eri liiketoiminta-alueella: Puhdistuspalveluissa, Purkupalveluissa ja Kierrätyspalveluissa.

Deleten ja Nomiksen yhteistyö alkoi vuonna 2018 Deleten halusta uudistaa ja siirtää omia räätälöityjä sovelluksiaan Microsoft Azure -pilvialustalle. Nomiksella on pitkä kokemus vastaavista järjestelmistä sekä ratkaisukehityksestä, ja oli siksi Microsoft Gold -kumppanina sovelluskehityksessä luonnollinen valinta Deleten palvelutoimittajaksi.

Delete valitsi pilottiprojektikseen työturvallisuusjärjestelmän uudistuksen. Sovellus nykyaikaistettiin skaalautuvaksi verkkosovellukseksi modernilla Microsoft ASP.Net MVC -tekniikalla. Näin samaa sovellusversiota voidaan käyttää luontevasti sekä toimistokäytössä isolla näytöllä että mobiilisti vaativissa työmaaolosuhteissa. Deleten oman henkilökunnan ja ulkoisten käyttäjien tunnistaminen pilviympäristössä toteutettiin kätevästi Azure AD-palveluna. Järjestelmän raportointi siirrettiin kokonaisuudessaan Microsoft PowerBI -raporteiksi. Näin Deleten raportointi saatiin keskitettyä, ja myös murrettiin perinteinen ajatustapa toteuttaa sisäinen raportointi.

Yhteistyö on jatkunut räätälöityjen sovellusten kehittämisellä mobiilikäyttöisiksi verkkosovelluksiksi sekä Deleten Azure-pilvialustan sovellusylläpitona. Nomis toimittaa myös muille asiakkailleen Azure Cloud Platform -ratkaisukehityksestä ja ylläpitoa.

Asiakas: Delete