Nomis QualityDesk

Tarkistukset, rutiinikierrokset ja laadunvalvonta – kaikki Nomis QualityDesk mobiilisovelluksella!

  • Nomis QualityDesk -mobiilisovellus tarkastuksiin ja laadunvalvontaan. Tämä monipuolinen sovellus on suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin, olipa kyseessä sitten yleinen siisteys, turvallisuus, puhtaanapito, päivittäinen rutiinitarkastus tai vaikkapa asuntojen lopputarkastus.
  • Yksinkertainen ja tehokas: Nomis QualityDesk mahdollistaa tarkastusten ja laadunvalvonnan tekemisen sekä raportoinnin saumattomasti. Tarkastettavat kohteet, toimenpiteet ja mahdollinen arviointiasteikko voidaan syöttää järjestelmään etukäteen, mikä helpottaa ja nopeuttaa prosessia. Voit käydä läpi tarkastuskohteet haluamassasi järjestyksessä ja seurata kehitystä kattavan raportoinnin avulla.
  • Entistä älykkäämpiä ratkaisuja: Nomis QualityDesk ei rajoitu pelkästään ennalta määriteltyjen tarkastuksien tekemiseen. Sovelluksen avulla voit luoda mobiililaitteella työpyyntöjä suoraan tarkastuskierrokselta, jos havaitset epäkohtia, korjattavaa tai huomautettavaa. Voit liittää työpyyntöön tai raporttiin valokuvia ja kommentteja helposti. Tämä nopeuttaa viestintää ja reagointiaikaa.
  • Kattava työnohjausjärjestelmä: Innovatiivinen työnohjausjärjestelmä sisältyy Nomis QualityDeskiin. Tämä säästää aikaa ja rahaa, ja tehostaa työprosesseja merkittävästi. Lisäksi voit liittää järjestelmään käyttöomaisuus- ja asiakasrekistereitä sekä palautejärjestelmän, mikä tekee siitä entistäkin monipuolisemman ja helppokäyttöisemmän.

Lisätietoja saat myynnistämme (myynti@nomis.fi) tai

puhelimitse +358 10 7340 210

Myyntimme vastaa mielellään kaikkiin palveluihimme liittyviin kysymyksiin

1 Microsoft
2 Microsoft MCP
3 Sophos Partner Program
4 F-secure
5 HP
7 Fujitsu
8 Ohjelmisto- ja e-business ry
itewiki