Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan it-osastolla töitä hallinnoidaan Nomis HelpDeskillä

S-ryhmään kuuluva Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee, ja Nomis Oy ovat tehneet yhteistyötä syyskuusta 2011 alkaen. Eepee on alueellinen vähittäiskaupan monialayritys, jonka toimialaa ovat marketkauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa, maatalous- ja rautakauppa, sekä auto- ja autotarvikekauppa. Osuuskauppa työllistää hieman alle 1300 henkilöä 80 toimipaikassa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2011 oli noin 430 miljoonaa.

Tommi Veistola työskentelee Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupassa ICT-asiantuntijana. Hänen työnkuvansa kattaa monenlaista aina työasemaneuvonnasta järjestelmätilauksiin. Tommi toimii myös yhteyshenkilönä SOK:lle. Itse hän tituleeraa itseään ”jokapaikan höyläksi”. Yrityksen it-asioita hoitaa Tommin lisäksi yksi henkilö.

Kesällä 2011 Veistola törmäsi netissä Nomis HelpDeskiin kun hän etsi järjestelmää helpottamaan omien ja kollegansa työtehtävien ja työjonon hallintaa. Tarkempi tutustuminen ohjelmistoon alkoi tuolloin kesällä ja syyskuussa 2011 HelpDesk –järjestelmä otettiin yrityksen it-osastolla käyttöön. Vuoden loppuun mennessä järjestelmässä oli käsitelty jo 600 tapausta.

”Olemme kollegani kanssa HelpDeskin ainoat käyttäjät yrityksessämme”, Veistola kertoo. ”Meillä on yksi yhteinen työjono, johon kirjaamme kaikki työtehtävämme tapauksiksi. Yhteisestä työjonosta meidän on helppo seurata työtehtäviemme etenemistä kun näemme koko ajan molemmat missä vaiheessa mikin tapaus on”, Tommi kuvailee HelpDeskin käyttöä omassa työssään. ”Olemme olleet HelpDeskiin, Nomiksen toimintaan ja nomislaisiin tyytyväisiä”, hän kehuu. ”Järjestelmä on täyttänyt sen aukon, johon se meillä hankittiin. Myös päivitys ohjelmiston 1.8. –versioon on tuonut paljon hyödyllisiä uudistuksia, joita emme kaikkia olleet osanneet edes kaivata”, hän kiittelee. Tyytyväisyyttä kuvaa sekin, että Tommi kertoo sopivissa tilanteissa kehuneensa Nomis HelpDeskiä kollegoillensa jotka työssään käyvät läpi samanlaisia tilanteita kuin hän itsekin.

www.eepee.fi

Tilaa tunnus demoversioon